Wil je meer gaan bewegen of ben je juist al een fanatieke sporter en wil je voortaan thuis aan je work-out gaan werken? Dan ben je op Gorilla Sports aan het juiste adres! In onze online fitnesswinkel kun je terecht voor een ruim scala aan fitness spullen.

Variërend van een kettlebell of dumbbell voor het verbeteren van je spierkracht tot een yogamatje waarop je yoga- en pilatesoefeningen kunt doen. Ook wanneer je op zoek bent naar een compleet krachtstation voor thuis of in de sportschool zit je bij ons goed. In onze fitness-shop vind je onder andere fitness spullen van topmerken.

Fit in de sportschool of in huis

Als je je spieren wil trainen of als je je conditie wil verbeteren, dan zijn fitness apparaten goede trainingstoestellen. Er bestaan veel verschillende apparaten die allen anders in gebruik zijn. Daarom zullen wij voor het gemak een aantal bekende fitness apparaten op een rij zetten:

Crosstrainer. Een crosstrainer behoort tot de cardio-toestellen en is bedoeld om je conditie te verbeteren of om deze op peil te houden. Met een crosstrainer kun je op eigen snelheid je conditie opbouwen, terwijl je tegelijkertijd vetten verbrandt door langlaufbewegingen te maken.

Ergometer. Een ergometer meet hoeveel arbeid je tijdens het trainen verricht. Je kunt je conditie testen en tegelijkertijd je hartslag. Met verschillende eenvoudige en intensievere trainingsprogramma’s kun je hierop inspelen.

Halterbank. Het voordeel van een halterbank, ook wel een drukbank genoemd, is de diversiteit aan oefeningen die gedaan kunnen worden op het fitnesstoestel. Het toestel behoort tot de krachtsport om je borstspieren, triceps en schouderspieren te trainen.

author image

About Marieke Hagenaar