Ook in een bikini of zwemshort wil jij natuurlijk je modebewuste kant laten zien. Gelukkig zijn er volop fashionable bikini’s, badpakken, zwemslips en boardshorts te vinden om in te flaneren. Maar ook praktische exemplaren voor de heuse waterratten. Plons, duik, dans of maak bommetjes in het water.

Kan allemaal met de juiste zwemkleding aan. De variatie is eindeloos. Niet alleen wat prints en kleuren betreft, ook de modellen lijken oneindig. Zo hebben we voor dames triangel bikini’s, très-chique bandeaus, hipsterbroekjes, bevallige bathing suits en serieuze sportbadpakken die geen millimeter van hun plaats gaan.

Het is maar net wat je zoekt en wat het beste werkt voor jouw lijf. En natuurlijk wat voor doel jij voor ogen hebt: luieren, sporten of simpelweg alleen maar mooi zijn.

De beste badmode voor een spetterend stijlspel

Niet iedereen verheugt zich op het nieuwe zwemseizoen. En dat is vooral omdat wij dames iets te streng zijn voor onszelf. Ontwerpers weten precies hoe ze de vrouwelijke vormen eren.

Dus of je jezelf nu ziet als een appel of een peer, heb je lijf lief en ga met plezier je nieuwe bikini passen. Gekruiste banden maken tailles ranker, hoger uitgesneden broekjes laten je benen langer lijken. Prachtige plissé en voorgevormde cups verhullen en vullen op, en voor je het weet is alles perfect in balans.

Bron: tcwow.com

author image

About Marieke Hagenaar