Ben je van plan een wijnklimaatkast met een glazen deur aan te schaffen? Dan is het belangrijk erop te letten of dit glas is voorzien van een UV-filter. Licht – en in het bijzonder ultraviolet licht – kan het aroma van je wijn namelijk al in korte tijd aantasten.

Tegenwoordig zijn de meeste glazen deuren in wijnkasten wel voorzien van een uv-filter. Zo zijn je wijnen door de glazen deur prachtig in zicht, maar gaat de kwaliteit van je wijn er niet op achteruit.
Wil je meer weten over wijnklimaatkasten voor je tot de keuze voor het juiste exemplaar overgaat? Neem dan eens een kijkje bij het menu ‘Alles over wijnklimaatkasten’.

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave.be is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnkasten, wijnrekken en wijnkelderkoelingen. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.

EuroCave is de keuze van experts. De beste sommeliers van Frankrijk, zoals John Euvrard en Fabrice Sommier, bevelen onze producten van harte aan. Ook dichter bij huis weten veeleisende professionals en particulieren EuroCave te vinden.

author image

About Marieke Hagenaar

You Might Also Like...